Saitko perintäkirjeen?

Velallinen: Saitko perintäkirjeen?

Onko postilaatikkoosi ilmestynyt kauttamme maksumuistutus tai perintäkirje? Maksa lasku viimeistään sen eräpäivänä ja vältyt lisäkuluilta.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa?

Jos olet saanut kauttamme laskun, jota et pysty maksamaan, otathan yhteyttä perintätoimistomme asiakaspalveluun.
Halutessasi voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön tai pyytää lisää maksuaikaa suoraan sivuiltamme:

 

1. Eräpäivän siirto

Mikäli haluat ehdottaa uutta eräpäivää laskun maksamiselle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvittaessa siirrämme laskusi eräpäivää tai selvitämme yhdessä vaihtoehdot laskun maksamiselle.

 

2. Velkajärjestely

Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa laskusi kokonaissumma, on asiasta hyvä sopia kanssamme ajoissa. Useimmiten on mahdollista tehdä kuukausittain velkaa lyhentävä maksusuunnitelma, jonka avulla velkasi saadaan hoidettua ilman jälkiseuraamuksia. Vältä maksuhäiriömerkintä miettimällä asiantuntevan henkilökunnamme kanssa sinun kannaltasi paras velkajärjestely. 
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksusuunnitelman sopimiseen.

 

  • Jos olet saanut kauttamme laskun, jota pidät aiheettomana ja jonka haluat kiistää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai ilmoita laskusta perintäpalvelussamme. Mainitsethan asiakaspalvelussamme syyt, miksi pidät laskua aiheettomana.
  • Selvitämme laskun oikeellisuuden uudestaan laskuttavan yrityksen kautta, jotta voimme varmistua sen perusteista.

 

  • Jos olet saanut meiltä laskun, jonka olet jo maksanut samana päivänä laskun päiväyksestä tai sen jälkeen, on sinun tässä tapauksessa maksettava vielä laskusta aiheutuneet perintäkulut laskun ohjeiden mukaisesti. Ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan kopion laskusta ja lähettämään sen meille asian selvittämiseksi.
  • Jos olet maksanut laskun ennen perintäkirjeen päiväystä, on perintäkirjeesi siinä tapauksessa luultavasti aiheeton. Jos maksamasi lasku on maksettu alkuperäiselle maksunsaajalle, pyydämme toimittamaan tästä erillisen maksutositteen.
  • Suosittelemme, että tarkistat laskusi päivittyneen tilanteen muutaman pankkipäivän kuluessa palveluumme kautta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Tarvitsetko apua kokonaistilanteesi hahmottamisessa?
  • Suunnittele kanssamme juuri sinun tilanteeseesi soveltuva velkajärjestely. Perintätoimistomme on velallisen tukena tarjoamalla eri vaihtoehtoja maksamattomien laskujen maksuun. Voit pyytää kauttamme myös saldotodistuksen, joka sisältää yhteenvedon  meidän perintätoimeksiantojen ja ulosottojen tilanteestasi.

Ota yhteyttä

    perintatoimisto-resonia-pikaperinta-ota-yhteytta